Translate

12 juni 2012

Brand New Day : Resultaten Vanguard Global Funds zeer betrekkelijk

Het Vanguard Global Fund, dat de MSCI World Index letterlijk volgt en gevoerd door Brand New Day, de organisatie die alles zo netjes doet, blijkt conform de  resultaten, in praktijk weinig succesvol te zijn. De vraag is waarom Brand New Day zich met dergelijke resultaten op de markt begeeft.

Bijgaand een kort overzichtje van die "lange" termijn aanpak en het "veilige" volgen van de MSCI world index door Brand New Day via het Vanguard Global Fund.

Over de laatste vijf jaar werden uw centjes bij het Vanguard Global Fund 20%  minder waard. Het verschil na 5 jaar beleggen in de OK-Score S&P Magnificent Twenty is ruim 78% en met de OK-Score AEX portfolio, ruim 47%.

Op uitdrukkelijk verzoek van Kalo Bagijn, Directeur van Brand New Days, heben wij  met betrekking tot Brand New Day - op eerste aanvraag - deze weblog en daarin eerder vervatte informatie aangepast; dit voor zover er een mogelijke onduidelijkheid zou kunnen of mogen bestaan t.a.v. de EIGEN prestaties van Brand New Day. Zie daartoe ook :
http://www.trustnetoffshore.com/Factsheets/Factsheet.aspx?univ=DC&fundCode=VGSII&pagetype=performance#discreteannual


Geen opmerkingen: